Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?

Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?
Heeft u hulp gevraagd aan een verkoopmakelaar en wilt u graag een eerste bezichtiging alleen doen? Dat is mogelijk. Wij leggen het hieronder uitgebreider aan u uit.

Eerste indruk bij bezichtiging

Bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? En vindt u het fijn om een eerste bezichtiging alleen te doen, ondanks dat u hulp heeft gevraagd aan een aankoopmakelaar? Dat is geen enkel probleem. Onze aankoopmakelaars begrijpen heel goed dat uw eerste indruk belangrijk is.

Aankoopmakelaar bij tweede bezichtiging

Is uw eerste indruk van een woning goed? En wilt u de woning voor de tweede keer bekijken? Dan is het aan te raden om de aankoopmakelaar mee te nemen. Een aankoopmakelaar weet goed op welke punten een woning bekeken moet worden en is niet emotioneel betrokken. Na het bezoek aan de woning, zal de verkoopmakelaar eventuele opvallende zaken met u bespreken. Zo krijgt u een professioneel en betrouwbaar beeld van de woning.

Laat u adviseren door onze makelaar

Makelaars Rotterdam begrijpt dat u vragen heeft omtrent woningaankoop. U kunt bij onze makelaars terecht met al uw vragen. Heeft u hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Makelaars Rotterdam staat voor u klaar!

Heeft u vragen of hulp nodig bij het vinden van een makelaar in Rotterdam?